Ліга Європи. Сьогодні відбудуться поєдинки 4-го туру групового раунду. Серед великої кількості учасників — два українські клуби. Обидва матчі — в Києві і Полтаві — наживу транслюватиме телебачення. Однак було б дуже добре, якби підтримати наших уболівальники прийшли на стадіони.
Полтавська «Ворскла» (група Е) приймає азербайджанський клуб «Карабах» (Агдам). У поєдинку в Баку два тижні тому полтавчани здобули мінімальну перемогу — 1:0 (на 48-й хвилині відзначився Владислав Кулач).
На сьогодні турнірне становище в цій групі таке: «Арсенал» (Англія, Лондон) — 9 очок; «Спортінг» (Португалія, Лісабон) — 6, «Ворскла» — 3, «Карабах» — 0.
Зрозуміло, що азербайджанська команда прибула до України реабілітуватися за домашню невдачу. «Карабах» і вдома зіграв досить сильно, мав кілька моментів, але не реалізував їх. Ми пересвідчилися, що в складі гостей є достатньо добрих виконавців.
Поєдинок у Полтаві доручено провести рефері Сандро Шереру. Асистенти — Стефан Де Амейда, Бекім Зогай, додаткові асистенти — Ален Б’єрі, Лукас Фендріг (усі — Швейцарія).
Матч розпочнеться о 22:00. Трансляція — на каналі «Футбол-2».

***

Динамівці на НСК «Олімпійський» прийматимуть французький клуб «Ренн». Нагадаємо, що в гостях кияни на останніх хвилинах вирвали перемогу — 2:1. Вони відкрили рахунок (Томаш Кендзьора, 21). Господарі перед перервою встановили рівновагу (Клеман Граньє, 41). А переможного удару завдав Віталій Буяльський (89), коли наша команда грала в меншості (вилучили Шепелєва, 84).
Турнірна ситуація в групі К після трьох турів: «Астана» (Казахстан), «Динамо» — по 5 очок, «Ренн» — 3, «Яблонець» (Чехія) — 2.
Сьогодні за «Ренн» не зіграє воротар Абдулайє Діалло, який зазнав травми в матчі чемпіонату Франції проти «Реймса» вдома (0:2). Його має замінити поляк Томаш Коубек.
У динамівців також є втрата — оборонець Йосип Пиварич.
Київську зустріч між «Динамо» і «Ренном» обслуговуватимуть судді з Шотландії.
Рефері — Джон Бітон, асистенти — Дуглас Росс і Дуглас Поттер. Додаткові асистенти — Кевін Кленсі і Дональд Робертсон. Четвертим арбітром виступить Аластер Матер.
Початок поєдинку — о 19:55. Трансляція — на каналі «Футбол-1».