Футбол. Сьогодні в Трнаві, на стадіоні «Антон Малатинський», відбудеться поєдинок Ліги націй (В1) Словаччина — Україна. Наша команда, як відомо, вже виграла лігу В1 в турнірі. Отож у зустрічі проти словаків буде можливість перевірити нових гравців. Це особливо добрий шанс для молоді показати себе.
Андрій Шевченко запросив п’ятьох гравців не старше 21 року, яких експерти УЄФА вважають майбутнім збірної України. Це Олександр Зінченко (21 рік, півоборонець, «Манчестер Сіті»), Андрій Лунін (19, воротар, «Леганес»), київські динамівці — Віктор Циганков (21, вінгер), Микола Шапаренко (20, півоборонець), Віталій Миколенко (19, оборонець). До них сміливо можна додати атакувального півоборонця «Карпат» 21-річного Мар’яна Шведа.
Є також можливість зіграти агресивно в атаці. Хоча і про оборону, зрозуміло, не варто забувати. Про результат особливо думати не потрібно. Тож можна спробувати щось нове.
Для словаків це матч престижу. Вони ще не здобули жодного очка, що не відповідає силам цього колективу. До речі, його очолив новий тренер. І на цей факт слід звернути увагу. Така подія зазвичай додає команді позитивного імпульсу.
Початок сьогоднішньої зустрічі о 21:45. Телетрансляція наживу на каналах «Україна» і «Футбол-1».

На знімку: учора перед вильотом до Словаччини колектив збірної привітав Віктора Циганкова з 21-м днем народження.

Фото ФФУ.
Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.