Боротьба. Бухарест (Румунія). Чемпіонат світу зі спортивної боротьби U-23. Чотири медалі українських борчинь-вільниць, підопічних Володимир Євонова, дали змогу збірній України посісти четверте місце в командному заліку.
Срібним призером у ваговій категорії до 62 кг стала Ілона Прокопевнюк, яка дійшла до фіналу, де поступилася японці Юкако Каваї (3:14). Бронзові медалі виграли Христина Береза (53 кг) — після перемоги над Актенге Кеунімжаєвою з Узбекистану (10:0), Олена Кремзер (59 кг), яка поборола мексиканку Алехандру Ромеро Боніллу (7:2), Ірина Коляденко (65 кг), котрій вдалося покласти на лопатки Софію Христову Георгієву з Болгарії (5:0).
Як повідомлялося, раніше в турнірі з греко-римської боротьби українці взяли «золото» і «бронзу». Відповідно харків’янин Семен Новиков та Олександр Грушин з Волновахи (Донецька область). З початком війни з Росією Олександр переїхав на Київщину.
Виграли медалі і наші борці вільного стилю. У 57 кг у поєдинку за «бронзу» Тарас Маркович переміг Джагонгірмірзу Туробова з Узбекистану (11:6). «Бронзового» успіху досяг Богдан Грицай (92 кг), який переміг вірменина Саркіса Овсепяна (4:0).