У місті Цюрупинську, що на Херсонщині, невідомі злочинці закидали камінням вікна будівлі районної державної адміністрації та райради, а на додачу залили її фасад та вивіску червоною фарбою. Фарбою хлюпнули й на пам’ятник Леніну в цьому ж райцентрі. 
В самому Херсоні огорожу території Механічного заводу, яким володіє родина народного депутата від партії «УДАР» Андрія Путілова, розписали з балончиків фразами на кшталт «Фашистів геть!». З цього приводу дирекція підприємства вже звернулася до міліції. Наче у відповідь, нецензурні написи з’явилися на офісі міського осередку Партії регіонів. Авторів хуліганських графіті ні в першому, ні в другому випадку міліція поки що не відшукала.
Для попередження тих же актів вандалізму укріплюють і приміщення обласної ради та облдержадміністрації — на вікнах першого поверху «Білого дому» встановили решітки, яких тут до того ніколи не було, і збільшили охорону за рахунок чергування додатково виділених міліцейських сил. Це попри те, що учасники місцевого Євромайдану за весь час протестів жодного разу не пробували штурмувати будівлю облдержадміністрації.
 
Херсонська область.