Дорогі друзі!

Щиро вітаю із 100-річчям від дня заснування вашого унікального навчального закладу.
Це визначна дата, за якою непростий, але славний шлях становлення ліцею. Від невеличкого кадетського корпусу на 600 інтернів до потужного і знаного за межами Сумщини навчального закладу. І нині ви гідно продовжуєте традиції своїх попередників, виховуючи підростаюче покоління громадян України в дусі відданого служіння своїй Вітчизні.
Історія закладу налічує 110 випусків, тут підготовлено більш як 30 тисяч офіцерів-артилеристів, понад 350 офіцерів стали генералами. Вам є чим пишатися, що згадати, є про що розповісти тим, хто тільки вступає у доросле життя. Випускники закладу продовжують навчання у вишах, працюють на благо держави, захищають кордони України зі зброєю в руках.
Хочу подякувати командуванню, викладачам, усьому колективу за натхненну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення навчального процесу, виховання справжніх патріотів України.
Відрадно, що в день свого вікового ювілею Сумський кадетський корпус упевнено крокує в майбутнє, і надалі завойовуючи визнання й авторитет.
Бажаю успіхів, нових здобутків та перемог!
Слава Україні!

Голова 
Верховної Ради України 
Андрій ПАРУБІЙ.