За добросовісне виконання трудових обов’язків, високий професіоналізм, сумлінну багаторічну працю, значний особистий внесок у розвиток і функціонування атомної енергетики України та з нагоди Дня енергетика грамотами та грошовими преміями були нагороджені 24 атомники Рівненської АЕС.
Генеральний директор РАЕС Павло Павлишин не лише привітав атомників з професійними успіхами, нагородами, а й підбив підсумки року за результатами значущих подій і звершень усього колективу електростанції:
— Наш колектив має чим пишатися, адже з усіма покладеними на нас завданнями ми успішно впоралися. Однією з фундаментальних подій року, що минає, стало продовження терміну експлуатації енергоблоку № 3 РАЕС на 20 років. Безумовно, це великий поштовх для подальшого розвитку нашого підприємства, його колективу, міста-супутника. Я переконаний, що за ці 20 років ми з вами зможемо побудувати нові енергоблоки, успішно продовжити термін експлуатації енергоблоку № 3 РАЕС ще на 10 років. Ми успішно виконали всі ремонти, заклали доволі хороший фундамент для капітального будівництва нашого підприємства. Наразі активно триває реконструкція контрольно-пропускних пунктів № 1, 
№ 4, технічного центру автоматизованих дистанційних засобів контролю металу, на фінішній прямій — реабілітаційно-оздоровчий центр. Окрім безпечної експлуатації діючих енергоблоків, нам вдається успішно працювати і в розвитку соціальної політики, зокрема спорту та молодіжного руху.

Вікторія ЛЕОНОВА, керівник прес-центру Рівненської АЕС.

Редакція газети «Голос України» вітає працівників Рівненської АЕС з професійним святом — Днем енергетика!

Ви несете світло і тепло людям, від вас залежить робота підприємств, життєдіяльність міст і цілої країни. Упевнені, що таким самовідданим людям до снаги нові звершення, а ваші професіоналізм і відданість справі завжди будуть гарантією надійної роботи енергетичного комплексу нашої країни.
На вашому підприємстві багато робиться для модернізації виробництва, для забезпечення надійної роботи енергоблоків, про що постійно пише наша газета. Тож бажаємо реалізувати всі задуми і плани, щоб і надалі Рівненська АЕС залишалася одним з найкращих підприємств України.
Міцного здоров’я, щастя, достатку, миру всьому колективу Рівненської АЕС.