Фото зі сторінки Оксани Юринець у Фейсбуці.

Народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Оксана Юринець провела зустріч із делегацією американських конгресменів, які відвідали її громадську приймальню у Львові. «Високо ціную цей візит і оцінюю його як свій проміжний складений іспит у якості парламентарія, котрий працює на міжнародній арені, та депутата-мажоритарника», — зауважила вона. Бути обраною з-поміж десятків мажоритарників для прийому численної міжнародної делегації — це велика честь і відповідальність, запевнила законотворець.

Під час зустрічі сторони обмінялися досвідом і обговорили ситуацію в Україні. О. Юринець наголосила на важливості роботи кожного депутата і всередині країни, і на зовнішній арені задля припинення російсько-української війни, звільнення полонених, опіки внутрішньо переміщеними особами. Делегати також приділили увагу темі руху нашої країни в напрямі членства у НАТО. О. Юринець очолює постійну делегацію Верховної Ради в Парламентській асамблеї НАТО і каже, що переконалася — Україна має тверду підтримку американських колег у її євроатлантичних прагненнях.

До складу делегації, яка відвідала львівську приймальню Оксани Юринець, увійшли представники і демократичної, і республіканської партій. Зокрема, голова комітету демократичного партнерства палати представників Конгресу США Девід Прайс, а також Верн Б’юкенен, Генрі Конноли, Діна Тайтес, Майкл Конавей, Террі Суел, Барбара Лі та Адріан Сміт.

Вл. інф.