Рівнянам, які скоїли розбійний напад на фермера, суд обрав запобіжний захід: двом — арешт на 30 діб без права внесення застави, а третього помістили під цілодобовий домашній арешт із електронним засобом контролю.

Нагадаємо, що 20 жовтня, близько 20-ї години троє озброєних молодиків у балаклавах увірвалися на територію фермерського господарства в селі Хмелівка Березнівського району. Погрожуючи власнику та трьом працівникам, заволоділи двома вантажівками із соєю. 40 тонн її напередодні зібрав 41-річний фермер і завантажив у орендовані автомобілі. Нападники наказали водіям вантажівок їхати в напрямку траси Київ — Чоп. Близько 21-ї години працівники сектору реагування патрульної поліції в селі Світанок зупинили транспортні засоби. У салоні перебували лише водії, а зловмисники втекли.

Під час проведення розшукових заходів на околиці села поліцейські виявили трьох жителів Рівного, причетних до злочину. У них вилучили рацію, розкладні ножі, травматичні пістолети, балаклави, рукавички, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.