На знімку: народні депутати України Ахтем Чийгоз, Дмитро Лубінець (на передньому плані), Рустем Умєров, Олексій Кузнєцов, Максим Ткаченко дискутують про розведення військ і відкриття КПВВ на лінії розмежування в місті Щастя під час виїзного засідання на Донбас Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Комітет Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та АР Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин продовжує свою роботу в Луганській області. 

Члени комітету на чолі з народним депутатом України Дмитром Лубінцем провели зустріч із керівництвом військово-цивільної адміністрації міста Щастя та Новоайдарського району.

Оглянувши «міст життя», народні депутати поспілкувалися з представниками місцевої влади щодо можливості відкриття КПВВ.

Цього ж дня учасники розширеного засідання комітету відвідали селище міського типу Станиця Луганська, де будівельники готуються до монтажу прольоту моста через Сіверський Донець. Народні обранці поспілкувалися з місцевими мешканцями, представниками міжнародних гуманітарних місій та неурядових організацій. Представники законодавчої влади дізналися з перших уст про найактуальніші проблеми, що турбують жителів районів, наближених до лінії розмежування.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.