WBC відзначила успіх українських бійців у сучасному професіональному боксі, а також окремо прописала важливість таких людей, як тренер Анатолій Ломаченко (на знімку праворуч) та промоутер Егіс Клімас (на знімку ліворуч), у їх становленні:
«На Конгресі WBC у Канкуні (Мексика) Рада висловила особливе визнання неймовірним чоловікам, які здійснили революцію в світі боксу завдяки своїм неймовірним навичкам і досягненням.

Василь Ломаченко та Олександр Усик отримали визнання боксерської сім’ї завдяки своїм неймовірним, безстрашним виступам у рингу і перемогам над усіма елітними суперниками, з якими вони зустрічалися в останні роки. Вони обидва входять до топ-5 кращих боксерів світу.

Анатолій Ломаченко отримав свої похвалу і нагороду за значний внесок у розвиток боксу. За його опіки, що надихає, наш вид спорту значно зміцнів і зріс у плані техніки та класу по всій Україні.

Також WBC відзначає внесок Егіса Клімаса спеціальною нагородою за те, що він привів найбільші українські таланти на світову арену».

Фото boxnews.