Зокрема, він сказав:

«Якщо подивитися на нинішні темпи будівництва, то можна сподіватися, що перша і друга черги буде закінчено до кінця наступного року. Я кажу зараз про суто змагальні об’єкти — стрільбище, траси, роздягальні тощо. Адже в ширших планах є готель, адмінспоруди, інші об’єкти.

Стрільбище ми підготуємо вже до кінця зими, щоб у березні провести там другий етап дорослого чемпіонату України. На стрільбищі вже побудували п’ятиметрову бетонну стіну, нині ведемо перемовини щодо придбання установок для стрільби. Це будуть або німецькі HoRa, або фінські Kurvinen. Триває робота з проведення освітлення по всій довжині лижні, замовлено системи засніження траси.

Насамперед стадіон має пройти сертифікацію й отримати ліцензію «В» або «А». І після цього можна розраховувати на проведення міжнародних стартів.

І це цілком реально, оскільки є такі змагання, за право проведення яких провідні країни не надто конкурують: це літні чемпіонати світу чи зимові чемпіонати Європи. Або ж юніорські першості світу та етапи юніорського Кубка IBU, дозволи на які можна отримати взагалі за рік.

Тим паче, поки що Росія під санкціями і не може проводити змагання, а IBU потрібні нові регіони, зокрема Східна Європа. Тому, якщо зробимо все правильно, можна отримати право на організацію змагань досить високого рівня».