«За кілька днів у Вашингтоні мали окремі зустрічі із сімома конгресменами з обох партій — і з Палати представників, і з сенаторами. Масштабне оновлення влади викликає в американських колег оптимізм і зацікавлення», — зазначила за-
ступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук. За її словами, група дружби з Україною — одна з найбільших, вона налічує понад 30 конгресменів. І всі вони добре розуміють виклики, з якими нині зіштовхнулася Україна, обіцяючи підтримувати нашу країну і в протистоянні агресорові, і у внутрішніх позитивних змінах.

Водночас українська делегація привезла додому добру новину: команда програми обмінів Open World планує протягом півтора року організувати приїзд до США всіх новообраних народних депутатів. Двотижнева програма складається із лекцій, зустрічей, обміну досвідом із конгресменами та співробітниками комітетів Конгресу у Вашингтоні. Також передбачається перебування в одному зі штатів, ознайомлення з моделлю співпраці депутатів, федеральних управлінців і представників локального самоуправління.

Вл. інф.