Про це заявив співголова фракції «Опозиційна платформа — За життя» Юрій Бойко.

«Я вважаю, що всі політики повинні підтримати в цій ситуації чинного Президента, щоб ця зустріч (Нормандської четвірки, — Ред.) відкрила шлях до миру. Цього хоче вся країна. Щоб він повернувся з конкретним планом зі встановлення миру в країні, повернення територій і людей і відновлення нашої територіальної цілісності. Ми зі своєї позиції це, зрозуміло, підтримаємо. Хочу, щоб усі відчували відповідальність за завтрашній день і підтримали теж. Ми повинні сконцентруватися і допомогти пройти зустріч у Нормандському форматі», — цитує слова політика прес-служба партії.

У цьому контексті Ю. Бойко наголосив на важливості так званого закону «Про особливий статус Донбасу». «Ідеться про закон «Про особливий статус Донбасу» (31 грудня закінчується термін його дії. — Ред.) і щодо змін до Конституції, щоб цей закон працював і був фундаментом для подальшого просування вперед до миру за Мінськими угодами», — сказав Юрій Бойко.

Нагадаємо: зустріч лідерів країн Нормандської четвірки (Україна, Німеччина, Франція, Росія) повинна відбутись у Парижі дев’ятого грудня.