«Олександрія» у Львові приймає німецький клуб «Вольфсбург» (група І). Перший матч між цими суперниками завершився 3:1 на користь «вовків». Однак олександрійці тоді потужно і старанно провели кінцівку зустрічі, зіграли доволі змістовно. Але досвід і майстерність опонентів стали вирішальними.

Відомо, що «Вольфсбург» на своєму полі — особливо грізна сила. І те, що українська команда — дебютант змагань — забила елітному клубу Бундесліги (відзначився Банада, 66), стало обнадійливим фактом.

У наступних зустрічах підопічні Володимира Шарана тричі поспіль грали внічию: з бельгійським «Гентом» вдома (1:1), з французьким «Сент-Етьєном» у гостях (1:1) і вдома (2:2).

Турнірні здобутки команд такі: «Гент» — 8 очок, «Вольфсбург» — 5, «Сент-Етьєн» і «Олександрія» — по 3. Виходить, наш клуб має ще певні шанси на друге підсумкове місце.

Тому завтра на «Арені Львів» очікується гостре і цікаве протистояння. Початок зустрічі о 19:55. Трансляція наживу на телеканалі «Футбол 2».

До речі, обслуговуватиме львівську зустріч суддівська бригада з Австрії. Рефері — Мануель Шюттенгрубер, асистенти — Роланд Бранднер і Роберт Штайнагер, четвертий арбітр — Рене Айснер.

***

Київські динамівці завітали до шведського міста Мальме. Там вони зіграють з однойменним місцевим клубом. Нагадаємо, матч першого туру групового раунду Ліги Європи УЄФА «Динамо» — «Мальме» завершився мінімальною перемогою киян (гол забив лише на 84-й хвилині Буяльський).

Тепер у групі В команди мають такі очкові здобутки: данський «Копенгаген» і «Динамо» — по 6 очок, «Мальме» — 5, швейцарський «Лугано» — 2.

Завтрашній поєдинок на стадіоні «Сведбанк» розсудить бригада арбітрів з Чехії. Рефері — 42-річний інженер Павел Краловець. Статус арбітра ФІФА, а з ним і можливість судити міжнародні матчі він отримав 2005 року. Одне з найвищих досягнень — робота на ЧЄ-2016.

Краловець уже двічі призначався рефері на матчі за участю київського «Динамо». У цих матчах він обійшовся без вилучень і пенальті. Сезон 2012/2013. Ліга чемпіонів (груповий етап). «Порту» (Португалія) — «Динамо». 3:2. Сезон 2015/2016. Ліга чемпіонів (груповий етап). «Челсі» (Англія) — «Динамо». 2:1.

Асистенти Краловця завтра — Іво Надворнік і Томаш Мокруш. Четвертий арбітр — Мирослав Зелінка.

Початок матчу о 22:00. Телетрансляція наживо на каналі «Футбол 2».