Її мета — довести, що краса, віра, ідеї, бажання змінювати світ та підкорювати нові вершини абсолютно не залежать від того, скільки людині років. Діє експозиція в рамках соціального проекту #забутипровік. Розміщено 50 світлин. На них — люди «золотого» віку, відвідувачі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг).

На урочистому відкритті побував заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра. «Кожен із них власним прикладом показує, що, незважаючи на вік, можна бути успішним, цікавим, здобувати нові знання, вдосконалювати свої таланти та реалізовувати мрії. Головне — вірити в себе, працювати над собою та ніколи не зупинятися перед труднощами», — зазначив він і висловив вдячність організаторам фотовиставки — працівникам ТМ ТЦСОН, молодіжній ініціативі «Файні внуки», команді «Standret Company», організаторці зйомок Ірині Лисиканич і фотографу Мирону Стандрету.

Захід відбувся під музичний супровід гурту «Acoustic band» і дзвінкоголосих «Золотих журавок», а також танцювального колективу Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення «18+».

Діятиме виставка до 8 грудня.

Фото Наталії ТУРЧИН.