Заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв (на знімку) відвідав редакцію газети «Голос України». Про це повідомляє офіційний веб-сайт Цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України.

Під час робочої зустрічі генерал-лейтенант Сергій Наєв і головний редактор газети «Голос України» Анатолій Горлов обговорили нагальні питання інформаційної комунікації та взаємодії із ЗМІ.

— Налагодження ефективної роботи з мешканцями району бойових дій і всієї країни шляхом вчасного і зрозумілого донесення інформації — дуже важливий аспект, — зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв. — У сучасних війнах зброєю є не лише танки та гармати, а й інформація. Тому організація дієвої взаємодії із засобами масової інформації є сьогодні одним із найважливіших пріоритетів.

Заступник начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Наєв висловився за взаємну підтримку та поглиблення співпраці із представниками цивільних засобів масової інформації.

— Запитання, що виникають у представників ЗМІ, — це квінтесенція того запиту, який існує в суспільстві. Задовольнити його — означає зняти напруженість, роз’яснити суть і мету процесів, що відбуваються нині в українській армії, а також у районі проведення Операції об’єднаних сил. Заспокоїти, додати віри та впевненості у надійному захисті Збройними Силами, — зазначив він. — Ми захищаємо власну країну та її територіальну цілісність, і нам нема чого приховувати. Звичайно, є моменти суто військові, які не можуть розголошуватися задля безпеки операції та нашого успіху. А в решті питань ми маємо бути відкритими та щирими у намірах та діях.

Наприкінці зустрічі заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв подякував головному редактору газети «Голос України» Анатолію Горлову за об’єктивність відображення подій, пов’язаних із діяльністю Збройних Сил України, та всебічну підтримку на інформаційному фронті.