І вже отримали звістки про те, що вони дійшли адресатам на передову разом зі словами вдячності від наших бійців.

Цього разу представники найавторитетнішої в обласному центрі волонтерської спільноти на замовлення армійців придбали для них дальномір і портативну метеостанцію. Таке оснащення допомагає захисникам нашої держави впевненіше орієнтуватися на місцевості, особливо за несприятливої та мінливої погоди. Водночас для знайомої, котра служить у підрозділі військових медиків, полтавські волонтери передали деяке армійське спорядження та бандажі.

Згадані посилки були доповнені дитячими малюнками, вітальними листівками і листами, новорічними виробами та смаколиками. Про це подбали давні друзі наших волонтерів і воїнів з Полтавської гімназії № 13. Про вчасне отримання тих новорічно-різдвяних презентів бійці повідомили відправникам із «ПБН». І висловили своє захоплення та розчулення вчинками своїх добровільних помічників. А заодно надіслали світлини, що підтверджують оперативну доставку зібраних ними подарунків на передову (на знімку).

Таких повідомлень і фото звідти активісти «Полтавського батальйону небайдужих» отримали вже сотні. Однак щоразу такі вістки й слова вдячності від захисників України також неабияк хвилюють і розчулюють волонтерів, гімназистів, усіх хто долучається до благородної справи підтримки Українського війська. А найголовніше — додають їм сил і снаги продовжувати свою невтомну працю задля нашої спільної перемоги.

Фото зі сторінки «Полтавського батальйону небайдужих» у Фейсбуці.