Власний кореспондент газети «Голос України» Богдан Кушнір (праворуч) передає сертифікат про передплату видання та примірники газети представнику Львівського офісу Інформагентства АрміяІnform полковнику Олександру Поронюку.

Щодня 250 примірників видання отримуватимуть бійці-піхотинці, десантники та військовослужбовці, які проходять навчання та бойове злагодження у 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Група енергетичних компаній, засновником якої є заслужений енергетик України Зиновій Козицький, спонсорувала передплату газети Верховної Ради України «Голос України» для військовослужбовців військових частин, що дислокуються на Львівщині.

Передав військовим сертифікат про передплату власний кореспондент газети «Голос України», учасник бойових дій на сході, автор пригодницьких романів, офіцер запасу Богдан Кушнір.

— Солдату потрібно мати найнадійніше джерело інформації про події в країні та за її межами. Особливо у польових умовах, коли Інтернет недоступний. Газета багато пише про життя і діяльність військових колективів, про події на Донбасі. А також друкує чимало інформації про пільги для військових, — каже Богдан Кушнір. — Паперові видання не втратили своєї актуальності. Особливо на тлі того, що військові видання припинили своє існування ще рік тому. А «Голос України» намагається втримати і розширити цю нішу в інформаційному просторі. У планах редакції — ширше висвітлювати події на сході України, масштабніше показувати процеси, що тривають у війську.

Богдан Кушнір проходив службу під час мобілізації. Зокрема, до відправки на Донбас доводилося проходити навчання та бойове злагодження на Львівщині.

— Я бачив, з яким інтересом солдати досі читають класичну паперову пресу. І потреба в свіжій та об’єктивній інформації нікуди не зникає. Наша місія — забезпечувати бійців інформацією, бо хто поінформований, як то кажуть, той озброєний, — зазначає Богдан Кушнір.

Володимир СКОРОСТЕЦЬКИЙ, Інформагентство АрміяІnform.

Фото автора.