«Крижані Вовки» (Київ) — «Динамо» (Харків). 7:4 (3:1, 3:1, 1:2). «Дніпро» (Херсон) — «Донбас» (Донецьк). 3:2 (2:0, 0:2, 1:0).

«Кременчук» — 63 очки, «Дніпро» — 53, «Донбас» — 51, «Білий Барс» — 34, «Крижані Вовки» — 14, «Динамо» — 4.

Звичайно, основний інтерес був до матчу в Херсоні, де срібний призер попереднього турніру приймав чинного чемпіона. Не можна сказати, що суперники в цій зустрічі діяли бездоганно. Але якби у нас було принаймні 5—6 клубів такого рівня, як донецький, херсонський і, звичайно, кременчуцький, тоді український хокей поступово наближався б до рівня своїх славних часів.

Адже ми ще не забули, як протягом дев’яти сезонів збірна України виступала в елітному дивізіоні чемпіонату світу. А наші зірки — Дмитро Христич (чемпіон світу), Олексій Житник (олімпійський чемпіон), Олександр Годинюк, Ігор Чибирєв, Руслан Федотенко (дворазовий володар Кубка Стенлі) та інші — залишили яскравий слід у НХЛ.

Але хороші команди — не гриби після дощу. Необхідні умови, кошти, зацікавлені люди, як було колись.

На херсонській «Фаворит-Арені» спостерігалося досить гостре і захопливе протистояння. Перший період виграли господарі. Чемпіон зрівняв рахунок у другій двадцятихвилинці. А в заключній господарям вдалася результативна атака, котра принесла їм мінімальну перевагу.