На знімку: нова смуга перешкод у Луцькій ЗОШ № 22 не пустуватиме.

Заклад цього року став переможцем конкурсу громадських ініціатив Волині, у рамках якого й було збудовано цю смугу перешкод. Утілити цей проект також допомогла підтримка обласної та міської влади, бізнесу та батьківської громади.

На свято до школярів прийшли керівники міста, представники бізнесу, батьки, друзі, а також військовослужбовці — спецпризначенці підрозділу КОРД та бійці патрульної роти спеціального призначення «Світязь».

Присутні вшанували пам’ять усіх загиблих у боротьбі за незалежність та суверенітет України хвилиною мовчання.

— Цей спортивний майданчик відповідає всім професійним нормам. Аналогічні є лише у військовому ліцеї та військових частинах. Бажаю вам здорового духу у здоровому тілі, успіхів, гарного навчання. Можливо, у майбутньому хтось із вас пов’яже своє життя з військовою службою, то нехай це стане чудовим стартом, — сказав, вітаючи школярів з обновою, перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Директор школи Лариса Кучер зі свого боку висловила вдячність військовим, які допомагали учням здобувати навички подолання смуги, а також за підтримку в її будівництві.

Зазначимо: у загальноосвітній школі № 22 міста Луцька одним із пріоритетних напрямів навчання є саме військово-патріотичне виховання учнів. Тут створено центр військово-патріотичного виховання, який щороку оновлюється.

Волинська область.

Фото із сайту Луцької міської ради.