Ця історія — одна з тисяч добрих справ, які творяться нині у соціальних мережах, не виходячи, як кажуть, з дому. Усе почалося з того, що маленька англійка забула свою улюблену іграшку в потязі, який прибув «у п’ятницю 13-го» на лондонський вокзал Кінгс-Кросс.
Його знайшла пасажирка Лорен Бішоп Вранч. Вона сфотографувала Тедді і розмістила знімок у своєму мікроблозі, вказавши, що ведмедик загубився і чекає, коли його заберуть додому. І тут у соцмережі оголосили справжню кампанію з пошуку батьків маленької дівчинки, яка втратила свого найліпшого плюшевого друга. Користувачі соцмережі поширили інформацію про ведмедя. Це повідомлення набрало більше шести тисяч ретвітів, і оголошення поширилося на інші сайти.
Зрештою на фотографію іграшки натрапив батько її власниці, Бен Сімпсон, повідомила lenta.ru з посиланням на Metro. Він написав Лорен, повідомивши, що його донька Фібі проплакала всі вихідні через втрату плюшевого улюбленця. Незабаром після цього ведмідь поїхав додому. Сімпсон висловив подяку всім, хто допоміг знайти іграшку...

Вл. інф.