Влада продовжує докладати максимум зусиль для організації повернення громадян України на Батьківщину. Про це щоденно заявляють урядовці. А ще — закликають громадян дотримуватися правил гігієни та безпеки на встановлений термін.

Заступник міністра охорони здоров’я — головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, звертаючись до українців, завив: «Без вашого сумлінного підходу нам не вдасться стримати поширення коронавірусної хвороби. Тільки наша командна робота Президента, уряду, Верховної Ради і всього населення України забезпечить позитивний результат і дасть змогу зберегти систему охорони здоров’я, яка ефективно лікуватиме не лише від коронавірусу, а й інших хвороб».

Він повідомив, що нині ведеться робота щодо організації лінії доставок для людей похилого віку. «Ми працюємо з групою волонтерів, які допомагатимуть доставляти продукти харчування», — зазначив він.

«За можливості не виходьте зі свого житлового приміщення, зменште пересування громадським транспортом, не контактуйте або не підходьте ближче 1,5 м до людей», — нагадав урядовець.