Така статистика станом на ранок 8 квітня. Географія виявлених інфікованих: Сарни і Сарненський район (найбільше), Рівне і Рівненський район, Здолбунівський (2), Гощанський, Володимирецький (по 1) райони.

Від початку епідемії на Рівненщині зафіксовано шість летальних випадків.

Видужало троє громадян. 8 квітня направлено на дослідження на другий ПЛР-тест біомеатеріал ще від двох пацієнтів Сарненської ЦРЛ — перші такі тести показали негативний результат. Якщо таким буде і другий, то пацієнтів можна вважати такими, що одужали.

У рамках моніторингу основної групи ризику — медиків, які працюють з хворими, виявлено наявність вірусу у шести осіб середнього медичного персоналу.

Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Зранку 8 квітня на дослідженні перебувало 19 підозр, результати мали бути відомі у другій половині дня.

У Сарненську ЦРЛ 7 квітня доставлено ще одного жителя Володимирецького району. Він приїхав із заробітків з Польщі, але не дотримався умов обсервації і поїхав на заробітки в Київ. Там йому стало зле. Його привезли додому, а 7 квітня госпіталізували до Сарненської ЦРЛ як базову. За швидким тестом отримано негативний результат, але лікарі все ж здали зразок його біоматеріалу на дослідження на ПЛР-тест в регіональну лабораторію, повідомив головний санітарний лікар області Роман Сафонов.