Воротар збірної Франції 27-річний Альфонс Ареола планує своє майбутнє без мадридського «Реала» та паризького ПСЖ. На нього більше не розраховують у Мадриді.

Ареола мав намір залишитися в «Реалі» ще на сезон, але королівський клуб, схоже, остаточно вирішив повернути з оренди воротаря збірної України 21-річного Андрія Луніна. Українець стане новим дублером 27-річного бельгійця Тібо Куртуа, повідомляє AS.

Перебуваючи однією ногою за межами Мадрида, француз не хоче повертатися до ПСЖ, з яким пов’язаний контрактом до 2023 року. За інформацією L’Equipe, Ареола розпочав пошуки нового клубу, щоб регулярно виходити на поле перед Євро-2021. Безнадійна конкуренція з костариканцем Кейлором Навасом, а також недовіра до спортивного директора ПСЖ Леонардо підштовхують Ареолу до кардинальних рішень.

Альфонс віддає перевагу АПЛ — насамперед лондонським клубам. Його агент начебто вже веде перемовини з деякими представниками англійської столиці. «Крістал Пелас», «Вест Гем» та «Вотфорд» — серед потенційних зацікавлених.

Після перенесення Євро-2020 Ареола бачить можливість зачепитися за місце у збірній Франції на єврочемпіонаті-2021. Він прагне поборотися з Уго Льорісом («Тоттенгем»), Стівом Мандандою («Олімпік» Марсель), Майком Меньяном («Лілль») або Бенжаміном Лекомтом («Монако»). Цьому сприятимуть саме виступи в найкращій лізі планети — англійській.

Авторитетні джерела повідомляють, що мадридський клуб надасть Луніну, котрого бажали б бачити у своїх лавах чимало іменитих команд, шанс спробувати себе в першому складі «вершкових».