Скоріше — навпаки: за такої погоди легше працювати з асфальтом. Тож оновлення автошляхів на Закарпатті триває майже повсюдно.

До прикладу, на трасі Київ — Чоп біля села Сусково Свалявського району шляховики наводять лад на правій проїжджій смузі. Водночас поточний дрібний ремонт струменевим методом з емульсійною мінеральною сумішшю проводять на автодорозі загального користування місцевого значення Виноградів — Дротинці — Фанчиково і Теково — Королево у Виноградівському районі. Роботи ведуться за рахунок коштів Дорожнього фонду.

Буквально за декілька днів міст у райцентрі Свалява через річку Свалявку, який був зруйнований повінню кілька років тому, нарешті стане до ладу (на знімку).

Більша частина коштів на цей об’єкт виділена з Державного фонду регіонального розвитку.

Традиційно широко ремонтують дороги в Ужгороді. Зокрема триває капремонт на частині вулиці Івана Анкудінова. Тут будуть нові сучасні тротуари, викладені бруківкою. Розпочали також капітальне оновлення зеленої зони на площі Шандора Петефі в історичному центрі міста. Як інформує управління містобудування та архітектури міської ради, проект розглянутий у Міністерстві культури України, а також пройшов погодження в департаменті культури Закарпатської ОДА з рекомендаціями і зауваженнями членів консультативної ради з питань охорони культурної спадщини. Наявні зелені насадження — дерева та кущі — буде збережено, земляні роботи проводитимуть під обов’язковим наглядом фахівця-археолога.

Капітальний ремонт передбачає заміну покриття доріжок, встановлення нових урн, лавиць, ліхтарів, влаштування велопарковки, відновлення огорожі.

А автодороги обабіч цієї площі хоч і ремонтувалися довго, але зроблені добротно.

Ужгород.

Фото прес-служби облдержадміністрації.