Міжшкільний ресурсний центр «Мрії в дії» Баранівської ОТГ виграв свій перший тендер на пошиття захисних масок для розповсюдження в об’єднаних територіальних громадах України, інформує наш житомирський власкор Оксана ЛУК’ЯНЕНКО.

Учні загальноосвітніх навчальних закладів Решетилівської ОТГ, що на Полтавщині, отримуватимуть стипендії міського голови та грошові винагороди. Троє переможців матимуть 500 гривень протягом навчального року. Одноразові грошові винагороди виплачуватимуть тим, хто здобуватиме перемоги на олімпіадах, творчих конкурсах і спортивних турнірах. При цьому окремими грошовими винагородами відзначатимуть ще й педагогів, дізнавався наш кореспондент Василь НЕЇЖМАК.

У Львівській області найнижча захворюваність на COVID-19 у курортному регіоні — Трускавці, Моршині, гірських Сколівському та Старосамбірському районах. З ініціативи облдержадміністрації розроблено протоколи, за якими курортна і туристична галузь зможуть працювати в умовах адаптованого карантину, зазначає наш власкор Богдан КУШНІР.