Цього разу зусиллями української діаспори та небайдужих громадян Німеччини було організовано допомогу для самотніх людей похилого віку, які перебувають на обліку у Волноваському територіальному центрі соціального обслуговування Донецької області.

За безпосередньої участі офіцерів цивільно-військового співробітництва було здійснено розподіл та адресну доставку продуктових наборів першої потреби, які включали в себе крупи, цукор, олію, рибні та м’ясні консерви, чай та солодощі.

Це вже не перший візит військових до місцевих мешканців, які потребують уваги і допомоги, особливо в умовах боротьби з пандемією. Окрім продуктових наборів цивільні неодноразово забезпечувались захисними масками, антисептичними засобами, інвалідними візками та спеціальними ролаторами і ходунками для людей похилого віку.

Слід зауважити, що в світлі подій із поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 німецький благодійний фонд не залишив поза увагою і місцевих лікарів та передав до інфекційного відділення Волноваської центральної районної лікарні багаторазові захисні костюми з екранами.

Щиро дякуємо українській діаспорі Німеччини та всім небайдужим жертводавцям за підтримку та допомогу і маємо надію на майбутню співпрацю.

Фото автора.