23 нові випадки COVID-19 підтверджені впродовж доби на Донеччині. У Маріуполі коронавірус виявили у 60-річного чоловіка, у Торецьку — у 57-літньої жінки. 21 випадок інфікування COVID-19 лабораторно підтверджений у Слов’янську, де серед інфікованих — четверо дітей і два медпрацівники.

Як поінформував голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, лише один новий випадок у Слов’янську пов’язаний із попереднім діагностуванням пневмонії, решта належить до кола контактних осіб, у яких наявність COVID-19 виявили раніше.

Отже, загальна кількість інфікованих коронавірусом у Донецькій області з початку карантину становить 269. Шість випадків COVID-19 були, на жаль, летальними. 130 осіб одужали. 133 пацієнти продовжують лікування.

Серед інфікованих коронавірусом — 52 медичні працівники.

Найбільше підтверджених випадків захворювання — 111 — зареєстровано з початку пандемії в Маріуполі з урахуванням двох жителів Одеської області, які перебували у відрядженні.

73 випадки інфікування COVID-19 з початку пандемії зареєстровано у Слов’янську, 13 — у Краматорську, 16 — у Бахмуті. По сім — у Костянтинівці та Мангушському районі, чотири — у Никольському районі. П’ять випадків COVID-19 підтверджено у Волноваському районі та місті Мирнограді. По три — у містах Покровську, Дружківці, Мар’їнському районі та в Лиманській ОТГ. По два випадки — у Черкаській об’єднаній територіальній громаді, містах Торецьку, Миколаївці та у Покровському районі. У містах Святогірську, Білозерському, Світлодарську, Кураховому, Шахівській ОТГ та у Костянтинівському й Великоновосілківському районах — по одному інфікованому пацієнту.

Донецька область.