Жодного нового випадку COVID-19 не підтверджено на Донеччині впродовж минулої доби. Дев’ять пацієнтів одужали, поінформував на своїй сторінці у Фейсбуці голова облдержадміністрації Павло Кириленко.

«На жаль, до сумної статистики смертей додався ще один летальний випадок, — зазначив очільник області. — У травматологічному відділенні Слов’янської клінічної лікарні помер чоловік із попереднім діагнозом «черепно-мозкова травма». Він — із контактного кола осіб, у яких наявність вірусу була підтверджена раніше. Кілька днів тому у нього взяли матеріал для ПЛР-дослідження. Поки чекав результатів, перебував на самоізоляції. Порушив її умови, вийшов із дому і травмувався. Був доправлений до травматологічного відділення, де згодом помер. Розтин показав наявність двосторонньої пневмонії. Отриманий напередодні результат ПЛР-тесту на коронавірус виявився позитивним».

За чинними умовами ведення статистики цей випадок став восьмим серед смертей людей із підтвердженою наявністю коронавірусу.

Загалом з початку пандемії у Донецькій області налічується, як і попередньої доби, 338 інфікованих COVID-19. Із них 155 одужали, 175 продовжують лікування. Серед інфікованих — 65 медичних працівників.

Донецька область.

Інфографіка зі сторінки Павла Кириленка у Фейсбуці.