На знімках: під час проведення робіт на пошкоджених будинках.

Особовий склад ДСНС проводить відновлювальні роботи домівок, що були зруйновані під час ворожих обстрілів, оскільки більшість власників цього житла не в змозі самостійно провести роботи й закупити необхідні матеріали.

З 11 червня ремонтні роботи проводяться у містах Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Ясинуватському районі, де рятувальники латають або наново покривають дахи, відновлюють засклення вікон, реконструюють простінки тощо.

Усі роботи проводяться коштом обласного бюджету, для їх виконання залучаються рятувальники з усієї країни. Зокрема, у прифронтовій Красногорівці працюють підрозділи Роменського загону рятувальників Сумської області.

А всього на об’єктах прифронтової зони задіяно 203 фахівці Служби порятунку, серед яких 52 є співробітниками підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Донецькій області та 151 представник ДСНС з інших областей країни. Особовий склад буде залучений до проведення відновлювальних робіт до 19 серпня. Загалом упродовж цього року на Донеччині планують відновити не менш як 1000 житлових будинків.

Фото прес-служби Донецької ОДА.