Відповідне рішення є в Єдиному держреєстрі судових рішень.

Нагадаємо, на початку 2019 року, за місяць до президентських виборів журналісти «Bihus.info» оприлюднили багатосерійне розслідування про розкрадання в оборонному секторі. Кураторами корупційних схем назвали президентське оточення: першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, його сина Ігоря Гладковського та його бізнес-партнерів Андрія Рогоза й Віталія Жукова.

Суд зобов’язав журналістів протягом 10 діб від дня набрання рішенням суду законної сили спростувати поширену недостовірну інформацію шляхом зачитування диктором у програмі «Наші гроші».

Гладковський-молодший зазначив що спростування «торішнього фейку» в судовому провадженні — це перший крок у встановленні справедливості, адже поява в інформаційному просторі цього «вкиду» спровокувала цілу низку переслідувань і безпосередньо Ігоря та Олега Гладковських, і підприємств корпорації «Богдан».

Керівник проекту «Bihus.іnfo» Денис Бігус у коментарі «Громадському» зауважив, що йдеться тільки про суд першої інстанції, тому рішення ще оскаржуватимуть.