Городян зі святом через місцеву газету, Інтернет, сайт Костопільської міської ради привітав міський голова Євгеній Денисюк (на знімку), якого земляки на цю посаду обирають уже п’яте скликання, бо цінують у ньому господарські здібності, вміння дбати про розвиток і благоустрій міста. Євгеній Денисюк побажав усім мирного неба, доброго козацького здоров’я, щастя, успіхів в усіх справах, достатку та родинного тепла.

Через карантинні обмеження костопільчани святкують День міста скромно, але, як кажуть, зі смаком та інтелектом — через мережу Інтернет.

Багато гарних слів про своє рідне місто та його людей сказав і депутат Рівненської облради, голова фракції ВО «Батьківщина» в облраді Микола Кучерук. Він живе у цьому місті, багато робить для нього як депутат і як умілий менеджер проектів, створивши чимало робочих місць для костопільчан.

Через «Голос України» попросив передати вітання з Днем міста усім костопільчанам і голова Рівненської облради Олександр Данильчук і побажати їм усім міцного здоров’я.

Фото Олександри ЮРКОВОЇ.