Загалом від початку пандемії лабораторно підтверджено 56 455 випадків COVID-19. При цьому найбільшу кількість виявлених випадків COVID-19 за минулу добу зафіксовано у Львівській області (197 випадків) і Києві (116 випадків).

Згідно з даними МОЗ, показники для послаблення протиепідемічних заходів не відповідають нормі в Києві, а також Вінницькій, Волинській, Донецькій, Закарпатській, Харківській, Чернігівській та Чернівецькій областях.

Закладам громадського харчування і нічним клубам у країні у зв’язку з обмежувальними заходами, пов’язаними з карантином, заборонено працювати з 23-ї до 7-ї години. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час прес-брифінгу в четвер.

А під час наради щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції очільник МОЗ поінформував про те, що вже напрацьовано постанову зі змінами щодо існування карантину в Україні в цілому. Згідно з документом, регіони поділено на чотири зони — «зелену», «жовту», «помаранчеву» і «червону». У цих зонах діятимуть чіткі критерії щодо обмежень, які запроваджуватимуть залежно від ситуації. Про це повідомляє прес-служба Офісу Президента.