Протягом трьох днів житомирські десантники визначатимуть кращих військових кухарів з різних підрозділів бригади.

До складу журі входять усі охочі військовослужбовці, хто бажає скуштувати кулінарні шедеври.

Крім вправності та майстерності в приготуванні страв, конкурсантів оцінюють за теоретичні знання кухарської справи та креатив у приготуванні перших, других та третіх страв.

Військові кухарі з усмішкою відзначають, що незалежно від перемоги в конкурсі їм дуже приємно бачити задоволені обличчя дегустаторів.

Служба зв’язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Фото служби зв’язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.