«Інтер» (Італія, Мілан) — «Байєр» (Німеччина, Леверкузен). 2:1. Дюссельдорф (Німеччина). «Еспріт Арена». Голи: Барелла, 15, Лукаку, 21 — Гаверц, 25.

Спочатку була гра без моментів. Але надалі їх було достатньо. Класну атаку «Інтера» за участю Мартінеса і Янга завершував бельгієць Лукаку (на знімку). Оборонець накрив його удар, але Барелла зіграв на випередження і пробив у дальню «шістку».

Дуже швидко міланці подвоїли перевагу. Лукаку отримав пас від Янга, розвернувся і в падінні відправив м’яч у ворота.

Ще до перерви «Байєр» скоротив відставання — Гаверц через стінку з Фолландом вискочив до воріт і «прошив» голкіпера Гандановича.

У другому таймі клуб із Леверкузена намагався відігратися, але контратаки «Інтера» були помітно гострішими. Він мінімально переміг, але результат тут важливіший за різницю м’ячів, адже матч лише один.

«Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Копенгаген» (Данія). 1:0. Кельн (Німеччина). «Рейн Енергі». Гол: Бруну Фернандеш, 95 (п).

«Манчестер Юнайтед», будучи безумовним фаворитом зустрічі, показав бляклу гру і довів виявлення переможця до овертайму, де видерся завдяки забитому Фернандешем пенальті.

З такою грою до фіналу «МЮ» точно не пройде. Але до півфіналу манкуніанці вже проповзли.

Фото uefa.com