Григорій Іванович Мініч (на знімку) із селища Рокитне, відомий на Рівненщині як депутат Рівненської обласної ради п’ятьох скликань, багато зробив для людей.

 Найперше — осучаснив Рокитнівський скляний завод, який дає роботу сотням мешканцям райцентру та довколишніх сіл. Він донедавна керував підприємством, побудував новий цех, реконструював старий. Тож і тепер підприємство успішно працює, чим завдячують Григорію Івановичу, який не на словах, а на ділі зміцнював економіку країни.

Нині Григорій Мініч займається підприємництвом, але й досі активний у громадському житті. Він — депутат Рокитнівської районної ради, а донедавна був її головою. При обговоренні тих чи інших питань на сесіях від Григорія Івановича можна почути лише компетентні і зважені поради. Загалом у районі (та й в області теж) ця людина має великий авторитет, а також ототожнюється з умілим менеджером та організатором, який за потреби підніме з колін будь-яке підприємство.

Григорій Мініч власним коштом передплатив газету «Голос України» для госпіталів Рівненщини, а також для незаможних мешканців області. Вважає, що парламентська газета не відірвалася від життя, а показує його правдиво — без прикрас, але й без нагнітання.

Рівне.

Фото надано автором.