На знімку: Марина та Геннадій Бурун разом із донькою Валерією ознайомлюються зі свіжим номером «Голосу України».

Фото автора.

Сім’я Марини та Геннадія Бурунів із міста Костополя дружить з Інтернетом. За комп’ютером вміють працювати не лише батьки, а й їхні діти-школярі чотирнадцятирічна Валерія та дванадцятирічний Роман. Главу сім’ї домашні навіть називають айтішником, бо свого часу він працював у цій галузі. Тягнеться за батьком, пізнає комп’ютерні технології і його син Роман. Тож практично кожен із цієї родини новини дізнається з Інтернету. Кажуть, у тому числі із стрічки новин на сайті «Голосу України».

— Але, на нашу думку, все одно газета (у традиційно паперовому форматі) повинна бути в домівці, — розмірковує господиня Марина Бурун. — Оскільки працюю в органах юстиції, то мене цікавлять тексти законів, які друкує «Голос України», і який ми передплатили на друге півріччя. Любимо з донькою, мамою почитати сторінку «Сім’я», добірки «Парад порад», розповіді про пересічних людей, їхні долі.

— Узагалі, в газеті багато цікавої та корисної інформації, — долучається до розмови глава сім’ї Геннадій Бурун — працівник шведсько-українського підприємства ТОВ «Українські лісопильні», яке займається деревообробкою. — Хоч би які втомлені прийшли з роботи, знаходимо кілька хвилин, щоб «пробігтися» по газетних сторінках.

Рівне.