За даними прес-центру штабу ООС, вранці на Донецькому напрямку, в районі населеного пункту Мар’їнка, противник здійснив постріли у бік наших позицій зі стрілецької зброї, а також три постріли із гранатомета, пристосованого для використання мін ПОМ-2.

Згодом ворог застосував стрілецьку зброю під час обстрілу позицій ЗСУ неподалік Водяного. Усі зазначені обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації були неприцільними та не несли загрози життю та здоров’ю українських воїнів.

«Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. Крім того, у напрямку населеного пункту Водяне з тимчасово окупованої Ужівки було виявлено факт додаткового інженерного обладнання позицій російсько-окупаційних військ», — зазначили в штабі.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ продовжило термін роботи комісії штабу 8-ї армії Південного військового округу (що триває з 12 вересня) у з’єднаннях і частинах російсько-окупаційних військ. «Комісією виявлені чисельні випадки нецільового використання коштів, призначених для грошового забезпечення особового складу. Зокрема, у низці підрозділів встановлено факти приховування некомплекту особового складу і утримання у такий спосіб значної кількості так званих «мертвих душ», що дало змогу окремим командирам привласнювати значні суми коштів», — зазначили в силовому відомстві.