Такий був фінал конференції одного з місцевих партійних осередків, де не дотрималися маскового режиму та соціальної дистанції. Тож незабаром хворих серед її учасників, певно, має додатися. А організаторам заходу «світить» притягнення до адміністративної відповідальності за порушення карантинних норм.

Утім, для кандидатів у депутати на Херсонщині взагалі характерно палко обіцяти землякам підтримувати закон і порядок, а самим цей закон відверто порушувати. З цього приводу правоохоронці перевіряють 29 відповідних заяв від громадян і вже розпочали три кримінальні провадження, зазначили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції
Херсонщини.

Зокрема, в обласному центрі побилися між собою дві групи агітаторів від різних партій, ще й спалили опонентам партійну пресу — випадок кваліфікували як колективне хуліганство. Маємо також факт зміни виборчих адрес 204 громадян у Державному реєстрі виборців із внесенням недостовірних даних, а також несанкціоноване втручання в роботу депутата Херсонської облради через злам його сторінки в Інтернеті.

Херсон.