24-річний футболіст, який є вихованцем клубу «Фігейренше», а також виступав за «Атлетіко-Мінейро» і «Корінтіанс», заявлений «біло-синіми» на матчі української Прем’єр-ліги під 27-м номером.

***

Контракт із «Динамо» підписав півоборонець збірної Румунії (провів 7 матчів), опорний півоборонець Тудор Белуце.

21-річний футболіст, права на якого належать клубу англійської Прем’єр-ліги «Брайтону», виступатиме за киян на правах оренди до кінця сезону-2020/2021. У «Динамо» Тудор Белуце вибрав ігровий номер 6.

***

Столичний колектив уклав також трирічний контракт із 27-річним лівим оборонцем Володимиром Костевичем. Він — вихованець львівського футболу. На професіональному рівні грав протягом 6 років у місцевих «Карпатах», після чого перейшов до польського «Леха».

З 2017-го Володимир виступав у чемпіонаті Польщі, де став одним із найкращих гравців у своєму амплуа. Грав у молодіжній збірній України (U-21).

***

Кияни узгодили ще й перехід 19-річного нападника «Фламенго» Лінкольна за 4,5 мільйона євро. За цю суму клуб мав отримати 80 відсотків прав на гравця.

Однак угода зірвалася через те, що Лінкольн не встиг прилетіти до Києва до завершення трансферного періоду. Просто не було доступних рейсів із Ріо-де-Жанейро до Києва.

Але кияни не припинять боротьбу за цього виконавця. І сподіваються влаштувати його перехід під час зимового трансферного вікна.