Мальта — Данія. 1:3. Північна Ірландія — Фінляндія. 2:3.

Україна — Румунія. 1:0. Гол: Булеца, 80 (п).

Україна: Різник, Дубінчак, Попов, Сирота, Вантух (Лебеденко, 16), Бондаренко (Чех, 66), Булеца, Батагов, Луньов (Топалов, 46), Сікан (Шевцов, 66), Назаренко (Цітаїшвілі, 60). Тренер — Руслан Ротань.

Румунія: Влад, Харуц, Пашкану, Гіце, Опруц (Бобок, 46), Олару, Марін, Чобану (Іту, 77), Ман (Моруцан, 77), Костаке, Мецан (Дрегуш, 65). Тренер — Адріан Муту.

Рефері — Фуркат Атажанов (Казахстан).

Київ. «Оболонь-Арена». 800 глядачів. 18 градусів.

У дебюті ініціативою володіли гості. Але поступово українці вирівняли гру. І до кінця зустрічі вже вони були активною стороною, створювали гострі моменти.

Зрештою збірна України забила і цілком справедливо виграла. У своєму карному майданчику румуни збили Цітаїшвілі (на знімку ліворуч). А капітан команди Булеца (на знімку праворуч) ефектно реалізував пенальті.

Зазначимо, що в запасі в румунів значився новобранець київського «Динамо» Белуце, але він не зіграв. А колишній форвард динамівців латиш Маріс Верпаковскіс був делегатом
УЄФА на цьому поєдинку.

Наступний тур у групі 8 відбудеться сьогодні. Зустрічаються: Північна Ірландія — Україна, Данія — Фінляндія, Румунія — Мальта.

Наша збірна скоротила відставання від румун. У неї є ще гра в запасі. Але, на жаль, багато втрачено на старті. І нещодавно вигравали у Данії, але останньої миті пропустили — 1:1. Залишаються тільки теоретичні шанси на підсумкове друге місце.

Фото УАФ.