Так, російсько-окупаційні війська застосували стрілецьку зброю в районі населених пунктів Широкине та Мар’їнка, а поблизу Авдіївки противник задіяв гранатомети різних систем. Також неспокійно було поблизу Водяного. Бойовики застосували там автоматичний станковий гранатомет.

«На ворожі провокації наші підрозділи вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат серед бійців немає», — зазначили в штабі.

За інформацією ГУР Міноборони України, керівництво російських окупаційних адміністрацій на тимчасово окупованій території за вказівкою російських кураторів здійснює інспекцію будівництва полігонної інфраструктури. «Першочергова увага приділяється стану облаштування пунктів управління, казарменого фонду, захисних фортифікаційних споруд від високоточної зброї та маскування від засобів космічної та повітряної розвідки для озброєння та військової техніки. Крім того, у з’єднаннях і частинах 1-го та 2-го АК оперативного угруповання російських окупаційних військ завершується підготовка до командно-штабних навчань з територіальної оборони під керівництвом командувачів корпусів», — повідомили в силовому відомстві.