Що більше книжок читатимуть у шкільних бібліотеках, то глибшим буде світогляд учнівської молоді, то більше виникатиме запитань та ідей для розв’язання спільних проблем!

У рамках цивільно-військової взаємодії з громадськістю офіцери Управління цивільно-військового співробітництва Генерального штабу Збройних Сил України спільно з представниками благодійного фонду «Бібліотечна країна» та Центральної бібліотеки Солом’янського району м. Києва започаткували новий культурно-освітній проект, метою якого є надання допомоги освітнім закладам, поповнення їхніх бібліотечних фондів українською та світовою літературою від провідних видавництв України та поширення культури читання.

Особливу увагу благодійники приділили школам прифронтових населених пунктів у районі проведення Операції об’єднаних сил. Першу партію книг було доставлено на Донеччину — в Гранітне, Часів Яр та Селидове.

Офіцери УЦВС ГШ ЗС України мали чудову нагоду зустрітися та особисто вручити подяки від начальника об’єднаного центру ЦВС м. Краматорськ за проведений благодійний захід.

Щиро дякуємо Люсьєні та Сергію Шумам, Іванні Щербині, Ользі Кузнецовій, Олександру Мельнику, Марії Шеремет, а також усім небайдужим та свідомим громадянам, завдяки яким став можливим цей проект.

Знання — броня від усіх бід, а книги — засіб до їх здобуття! Читайте і розвивайтесь, адже освічена і культурна нація — це нездоланна нація!

Фото Владислава ТИЧИНИ та Марії ШЕРЕМЕТ.