Гість був приємно вражений побаченим під час міні-екскурсії, зокрема тими умовами, у яких займаються хлопці — герої АТО/ООС, перебігом лікування та успіхами на шляху до одужання, новими і сучасними тренажерами, за допомогою яких бійці повертають втрачене здоров’я.

Схожого обладнання в Україні немає, а тому «Next Step Ukraine» від благодійного фонду «Revived Soldiers Ukraine» («Відродження захисників України») по праву можна вважати унікальним закладом такого типу.

На знак поваги до тих, хто з мужністю став на захист Батьківщини, Антін Мухарський презентував свою нову книжку «Карантин», уривки з якої зачитав хлопцям. Примірники книжки зі своїм автографом автор подарував бійцям. Позитивні враження від зустрічі отримали не лише воїни, гість, а й персонал центру. Цікава та відверта розмова надовго залишиться в пам’яті учасників.

Нагадаємо, що в реабілітаційному центрі «Next Step Ukraine» проходять курси реабілітації 11 воїнів. Для кожного з них це особливий період, адже за їхнє одужання борються чимало небайдужих людей, які роблять благодійні внески для цієї благородної місії. До цього процесу може долучитися кожен охочий. Для цього достатньо зробити внесок і підтримати того, хто ціною власного здоров’я захистив нас!

Вл. інф.