На День передплатника вони на пошту прийшли не спеціально, а щоб отримати пенсію, заплатити за комунальні послуги, відправити рекомендовані листи тощо. Але акція їх зацікавила. Тож дехто став передплатником уперше, а дехто, як, скажімо, Галина Кошелєва, Марія Деркач та Галина Шаварська — постійні читачі газети.

— «Голос України» передплачую з першого дня її заснування. Наша сім’я звикла до цієї газети, кожен має улюблені рубрики, — розповідає Галина Шаварська.

— А я люблю почитати сторінки «Сім’я», «Парад порад», листи читачів, — каже наша постійна читачка Марія Деркач.

— Більше пишіть про життя простих, пересічних людей, про те, як вони виживають у наш непростий час, щоб столична влада знала про це хоча б із газети, — радить костопільчанка Ольга Левчук, яка теж зацікавилась передплатою на парламентське видання.

Передплачує «Голос України» у свою домівку і 29-річна начальник Костопільського поштового відділення з додатковими функціями Діана Семенюк (на знімку). До речі, вона з потомственних поштовиків. Тут свого часу працювали її бабуся і батько.

Діана Семенюк закінчила Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, отримала ступінь бакалавра за спеціальністю «Управління персоналом та економіка праці», а також Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Прикладна економіка» та отримала ступінь магістра. Тобто, в «Укрпошті» працюють освічені люди. Діана Семенюк відповідає за роботу поштового відділення міста Костополя, а також за роботу відділень всього Костопільського району.

Фото автора.