Дмитро Підручний, Артем Прима, Сергій Семенов, Руслан Ткаленко, Антон Дудченко, Богдан Цимбал і Тарас Лесюк; Олена Підгрушна, Віта Семеренко, Валентина Семеренко, Юлія Джима, Дар’я Блашко і Катерина Бех.

Перші змагання Кубка світу відбудуться 28 листопада. Ними стануть індивідуальні перегони у чоловіків і жінок.

Капітан чоловічої збірної України, чемпіон світу-2019 Дмитро Підручний (на знімку), котрий перехворів на коронавірус, розповів про перебування на зборі в спортивному центрі Вуокатті на сході Фінляндії:

— Тут дуже хороші умови для тренувань. Єдине — надто багато спортсменів, але не біатлоністів, а фінських лижників. Їхня присутність тут відчувається, часом заважають. Але, в принципі, умови для тренувань шикарні, виконуємо все, що заплановано. Нині ми більше сконцентровані на стрільбі, особливо швидкісній.

Моя фізична форма в нормі, зі здоров’ям також проблем немає, сподіваюся, їх і не буде, все буде добре. Мешкаємо в готелі, на нашому поверсі проживаємо тільки ми — основна збірна. Більше нікого. Користуємося окремим входом, через вулицю.

Отож ні з ким не контактуємо, навіть з нашою командою Б та іншими спортсменами, не ходимо іншими поверхами.

Протягом перших десяти днів перебування ми харчувалися окремо, нам привозили їжу. А вже потім, після отримання негативних тестів на коронавірус, ми ходили до їдальні, де нам виділили окремий зал.

Фото biatlon.com.ua