Момент зустрічі.

Румунія — Данія. 1:1. Мальта — Фінляндія. 0:1.

Україна — Північна Ірландія. 3:0. Голи: Бабогло, 68. Ісаєнко, 70, Кухаревич, 74.

Україна: Трубін, Якимець, Бабогло, Снурніцин, Дубинчак (Андрій Кравчук, 78), Бражко (Білошевський, 87), Вантух, Ярмолюк (Михайленко, 90), Кухаревич (Данило Кравчук, 87), Шевцов (Стецьков, 46), Ісаєнко. Тренер — Руслан Ротань.

Північна Ірландія: Веббер, Меррон, Тоал, Браун, Амос, Маккалмонт, Бойд-Мюнс, Г’юм, Бансал-Макнолті, О’Ніл, Лайвері. Тренер — Ендрю Кросбі.

Рефері — Рауф Джабаров (Азербайджан).

Ковалівка. Стадіон «Колос». Без глядачів. Мінус 2 градуси, сніг.

Дуже багато очок, як то кажуть, на рівному місці розгубила наша команда. Але кінцівку турніру провела значно краще. На останніх хвилинах дозволила врятуватися лідерам — данцям — на їхньому полі (1:1), вдома переграла Румунію (1:0), у гостях здолала Мальту — 4:1. І лише Північній Ірландії поступилася (0:1).

Однак у завершальному поєдинку українці взяли переконливий реванш. Грали з великим настроєм, самовіддано. Відчувалося, що налаштувалися тільки на перемогу.

У першому таймі обом командам довелося звикати до засніженого поля. А в середині другого наші серйозно стали до роботи і протягом семи хвилин забили три м’ячі.

Варто сказати й про те, що ця молодіжка виконала свою головну місію — делегувала групу виконавців до національної збірної.

За несприятливої погоди свій європейський іспит склав новенький стадіон «Колос» у Ковалівці. Найважливіше те, що він виявився щасливим для української команди.

Фото Павла КУБАНОВА.