«Голос України» повідомляв нашим читачам про книжку Людмили Ляйбетзедер «Целебная сила даров природы». Зі змістом можна ознайомитися на www.golos.com.ua/documents/BookNat.pdf

Автор стверджує, що людство непродумано відходить від природної можливості довкілля лікувати. Нині, коли планета занурена в пандемію коронавірусу, постала необхідність поговорити на цю тему.

— Шановна пані Ляйбетзедер, ваша книжка «Целебная сила даров природы» становить значний інтерес для кожної людини. Читачам «Голосу України» важливо дізнатися, як ви прийшли до розуміння визначальної сили навколишнього середовища?

— Завдяки ДАРУ я інтуїтивно зрозуміла, що тільки природа може лікувати людину і що вона єдиний рятівник людського здоров’я.

— Чи може будь-хто віднайти здатність розуміти природу й користуватися її дарами?

— Я була б цьому дуже рада, але, на жаль, це навряд чи можливо. Є багато книжок з тієї багатомірної медицини, яка пояснює природу мого дару з погляду фізики, а також навчає операторів. Але далеко не кожен оператор може опанувати роботу з МАЯТНИКОМ, щоб отримати достовірну інформацію. Я сама не розумію, яким чином маятник працює в моїх руках — без нього я абсолютно звичайна людина і не зможу ні поставити діагнозу, ні вилікувати людину.

— Ви наголошуєте, що ваші зусилля спрямовані на зцілення людини. Але це поодинокі випадки. Чи може такий метод стати масово доступним?

— Думаю, що це можливо. Тільки, на жаль, учені не працюють у цьому напрямі. Приміром, для лікування вірусного гепатиту, кору або краснухи підходить певний набір трав і на певну кількість днів. Ці трави однакові для всіх, але нікому не цікаво це вивчити. Та якщо йдеться про ревматоїдний поліартрит, то тут уже лікувати треба індивідуально й лікується це за допомогою смертельно отруйних трав, які обчислюються за схемами і суворо по краплях. Це стосується і раку. Тож такі захворювання масово лікувати не вдасться.

— Як ви визначаєте: перше — тип захворювання; друге — можливість допомогти і третє — спосіб лікування?

— Діагноз я визначаю, ставлячи запитання маятнику, і отримую відповідь. Без нього я абсолютно нічого не можу визначити. Можливість допомогти я визначаю, виходячи зі стану пацієнта і згідно зі своїм досвідом. Якщо, приміром, раковий хворий пройшов курс хіміотерапії й опромінення, то таких людей врятувати практично неможливо, тому що тут уже допомагати пізно. Оскільки опромінення й хіміотерапія небезпечніші за самий рак. Сам вірус раку гине швидко й не дає під час лікування таких побічних ефектів, як хіміотерапія й опромінення. Спосіб лікування завжди один — використання дарів природи. Це трави, вітаміни й мікроелементи, а також гомеопатія. До того ж під час лікування виключаються всі хімічні ліки.

Тому що, приміром, пацієнт, що страждає на високий тиск (хоча причин при цьому безліч), продовжить приймати хімічні ліки від тиску, тоді тиск ніколи не стане нормальним. І тільки прибравши хімікати, тиск відновлюється. Винятком є люди похилого віку й дуже важкі випадки, коли не можна скасувати приймання хімічних препаратів — це величезний ризик.

— Які найважчі захворювання ви перемогли?

— За понад 30 років моєї практичної роботи вилікувала безліч пацієнтів з діагнозом «рак». Добре піддаються лікуванню різні види пухлин — фіброми, міоми, кісти, поліпи. Також виліковуються швидко так звані аутоімунні захворювання — ревматоїдний поліартрит, псоріаз, хвороба Хашимото, будь-які види захворювань щитовидної залози. А також такі захворювання, як епілепсія, цукровий діабет, панкреатит, камені в нирках, захворювання лімфатичної системи. Але ще раз попереджаю: масове лікування деяких хвороб не уявляється мені можливим — це ті, за яких застосовуються смертельно отруйні трави.

— Ми говоримо про боротьбу із хворобами. Але, ймовірно, важливим є попередження недуги. Скажіть, ви це практикуєте?

— Я вважаю, що найважливіше для будь-якого організму — не пригноблювати імунну систему. Це означає уникати хімічних ліків, харчуватися натуральною їжею, загартовуватися, важливі чиста вода і свіже повітря. Занедужавши, не поспішати приймати антибіотики або інші хімічні речовини — вони завжди принесуть більше шкоди, ніж користі. Не можна збивати температуру (до 38,5) ліками — для цього є малина (в ній достатньо ацетилсаліцилової кислоти) і потогінні трави.

Температура є гарним показником боротьби організму із хворобою, тому що це захисна функція імунної системи. Віруси й бактерії за температури розмножуватися не можуть. Так само не рекомендую квапитися збивати температуру, а дати організму поборотися самому, допомагаючи лише вищезгаданими натуральними засобами. У випадку із грипом є набір трав, який можна застосовувати масово, і вони допомагатимуть організму боротися й ті не дозволять підніматися температурі надто високо. Якщо температуру дав кір, то для цього також є набір уже інших трав, придатних для масового вживання, які боротимуться з вірусом кору.

— Обійти тему коронавірусу ми не можемо. Ваша думка: причини його появи?

— Уперше я зіштовхнулася з цим вірусом на початку лютого 2020 року і змогла його вивчити. Нічого схожого за мою практику я не зустрічала й  сама була шокована. Я одразу сказала всім друзям, що не бачу кінця цієї епідемії і що це захворювання не природне. Від коронавірусу в ньому лише оболонка й невелика «вставка» самого коронавірусу. Раніше різні види коронавірусу піддавалися лікуванню просто, й імунна система сама легко з ним могла впоратися. Ніхто не думав створювати проти них щеплення. Але насправді я зрозуміла, що в сучасному COVID-19 самого коронавірусу дуже мало, там в основному «вставки» СНІДу (ВІЛ), якогось важкого вірусного захворювання кажанів і багато інших не знайомих мені видів вірусів.

Дотепер я розуміла, що імунна система за допомогою натурального лікування перемагала всі види вірусів, таких як кір, дифтерія, скарлатина, вітрянка. А вчені всього світу завжди знали, що в результаті перенесення таких захворювань, як чума, холера, чорна віспа та інших, вироблявся імунітет на все життя. А у випадку з COVID  можу стверджувати, що в людей, котрі перехворіли ним, з’являються антитіла (але не в усіх), які зникають через 3—4 місяці. І найдивніше, що вони не здатні боротися з коронавірусом, вони ніби «дрімають» і зовсім не здатні боротися з вірусом. Тому свого часу мене охопив страх і заціпеніння. Якщо антитіла не виробляються, то й щеплення не допоможуть. Навіть якщо раптом винайдуть якесь «чарівне» щеплення, яке допоможе організму виробляти антитіла, то коронавірус так само швидко їх «приспить», як і ті, що виробляються в людей після перенесення захворювання. Тому на сьогодні не бачу кінця цій епідемії. З’являтимуться все нові й нові види коронавірусу, тому що для його так званого лікування застосовувалися дуже небезпечні препарати (від Еболи, від раку), які не діяли на сам вірус, а призводили до його мутації. Так само застосування величезної кількості антибіотиків, які теж не діють на коронавірус, а виводять нові види бактерій і грибів і змушують його ще швидше мутувати. Масове застосування різного виду щеплень теж неодмінно призведе до нових мутацій коронавірусу.

— Ви вже вилікували кого-небудь від цієї хвороби, якщо так, то як вам це вдалося?

— За допомогою натурального лікування цей вірус можна знищити, але людина знову швидко заражається, тому що вірус надзвичайно заразний. Тому моїх рідних і близьких друзів доводиться лікувати цілими родинами за умови ізоляції, що практично виконати неможливо. Якщо раптом потрапляє дуже висока доза коронавірусу, то навіть доводиться вже застосовувати отруйні рослини для його знищення. Моє лікування нешкідливе для організму й повністю захищає організм за умови безперервного застосування. При цьому навіть поступово виробляються антитіла, справді придатні для боротьби з коронавірусом.

— Чи можливо широко використовувати ваш досвід у боротьбі з COVID-19?

— На жаль, на сьогодні не існує тестів, які б показали, що людина інфікована й уже може застосовувати моє лікування. Тести позитивні лише у важкій стадії захворювання, та й то не завжди. Можливо, створять такі тести, які показуватимуть вірус на ранній стадії, добре б навіть в інкубаційному періоді. І тільки в цьому разі можна було б застосувати мій метод лікування, який допоможе людині не занедужати у важкій формі. Але що робити з пацієнтами, в яких захворювання перейшло у важку форму? Тут знищити моїм звичайним набором трав уже неможливо — потрібно застосовувати отруйні трави.

— Що потрібно й можна зробити в масштабах хоча б однієї країни?

— У першу чергу слід спрямувати всі зусилля на зміцнення імунної системи людини, тому що вона тут відіграє ключову роль, відучити населення за перших симптомів будь-якого захворювання застосовувати хімічні ліки, особливо антибіотики і знеболювальні. За допомогою певних мікроелементів, вітамінів та інших натуральних речовин, а також певної дієти можна допомогти організму боротися з коронавірусом. Є певний набір трав, який теж допоможе в боротьбі з вірусом, до того ж він застосовується у вигляді настоянки на спирту. Єдині, в кого можуть виникнути проблеми, — це люди, що страждають на алергію. Інших побічних дій немає.