У Радивилові, в міському парку відпочинку ім. Т. Шевченка, став до ладу скейт-парк для любителів екстремальних видів спорту.

Цей соціальний проект реалізований Радивилівською міською радою завдяки успішній її участі та перемозі у щорічному обласному конкурсі проектів. Кошторисна вартість будівництва скейт-парку в Радивилові — понад 388 тисяч гривень, воно здійснювалося на умовах співфінансування з обласного та міського бюджетів.

Події радіє радивилівський міський голова Микола Карапетян, який багато зробив для реалізації цього проекту. Він спостерігає, як «обживають» майданчик вихованці Радивилівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Новий скейт-парк з асфальтним полотном одними з перших випробували на маневреність радивилівські скейтбордисти-початківці — дев’ятикласники Костянтин Легкий та Арсен Тоник.

Підлітки поділилися, що давно мріяли про такий особливий майданчик. Адже скейтбординг — дуже цікавий вид спорту, хоча й ризикований, і набирає дедалі більшої популярності серед ровесників.

Новий майданчик у парку обладнано всіма необхідними фігурами та спорудами, до того ж не тільки для скейтбордингу, а й стрітборду, катання на велосипедах ВМХ.

— Я радий, що всі, хто цікавиться екстремальним спортом, тепер мають по-сучасному облаштовану локацію для тренування, — каже радивилівський міський голова Микола Карапетян.

Фото з інтернет-ресурсу.