Під час зустрічі з керівним складом вишу начальник академії генерал-лейтенант Павло Ткачук коротко ознайомив іноземних гостей зі структурою, завданнями та діяльністю навчального закладу. Він також наголосив на значному внеску канадської армії у підготовку підрозділів Збройних Сил України.

— Тренувальна місія збройних сил Канади в Україні з промовистою назвою «Unifier» (українською — «той, що об’єднує») вже давно стала невіддільною частиною вишколу бойових підрозділів українського війська. І надзвичайно приємно і відповідально, що найбільші зусилля наші канадські друзі та партнери зосередили саме у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ, який без зайвої сором’язливості можна назвати форпостом міжнародного військового співробітництва України та її Збройних Сил, — звертаючись до присутніх, зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Також під час зустрічі обговорювали результати спільної роботи й окреслили напрями подальшої співпраці.

На завершення зустрічі відбувся обмін сувенірами, після чого канадські військовослужбовці мали нагоду познайомитися зі сторінками історії вишу, оглянувши експозицію академічного музею, а також з навчально-матеріальною базою навчального закладу.

За інформацією Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Фото Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.